
Genos L200 / L2000e
Okuma Genos L200 / L2000e CNC torna tezgahınız için Mimatic AGW canlı takım. Tezgah revolver arayüzü VDI30. 1974'ten beri Allgäu/Almanya üretimi, P4 toleranslı eğik bilyalı rulmanlar, cyclo palloid spiral konik dişli ve 70 bar iç soğutma uyumu.
Hızlı Bakış
Okuma Genos L200 / L2000e için Mimatic ürünleri
Bu tezgahın revolverine takılan Mimatic ürünleri. Tahrikli (canlı) takımlar ve sabit tutucular ayrı bölümlerde; bir ürüne tıklayın — teknik özellikler, çizim ve teklif formu açılır.
Tahrikli Takımlar (10)
Driven — mili dönen canlı takım üniteleri
Açılı Ünite 90°(3)
Düz Ünite(3)
Açısal Pivot Ünitesi +/- 107°(2)
Açılı Ünite 90°, ofset(1)
Her varyant farklı tool holder (ER/mi), soğutma (susuz/dış/iç) veya gear ratio (1:1, 1:2, vb.) içerir. Doğru konfigürasyonu seçmek için teknik ekibimize danışın.
VDI30 arayüzlü diğer modeller
Aynı revolver arayüzüne sahip diğer tezgahlar — aynı Mimatic ürünü kullanılabilir.
OK30A ürünü aşağıdaki tezgahlara da uyar
Bu Mimatic ürün ailesi farklı marka/tezgahlara da uyumlu — ortak parça stoğu fırsatı.
Bu konfigürasyonu prosesinize özel optimize edelim.
Parça geometrisi, malzeme, hedef tolerans ve operasyon tipini belirtin. TKT mühendisleri size en uygun tool holder, soğutma ve kesme parametrelerini birlikte planlayalım.







